Volgende voorstellingen

poster Trammelant op en toasje kaviaar

Korte inhoud:

Harm, een drukbezette zakenman in onroerend goed, en zijn vrouw Tess, zijn veertig jaar getrouwd en vieren dit heugelijk feit thuis met een tuinfeest. Tot ergernis van zijn vrouw kan Harm het niet laten om zelfs op hun veertigste trouwdag te werken. Om het feest in goede banen te leiden heeft Tess partyplanner Sasja ingehuurd. De onzekere Sasja doet haar uiterste best maar stuit juist deze dag op tegenslag na tegenslag, dan breek haar assistent nog eens haar arm en moet ze opzoek naar vervanging.
De gasten druppelen voor en na binnen: dochter Floor met haar nieuwe vriend Koen, en Aafke, de zus van Harm, met haar eveneens nieuwe partner Fien. Ook Tamara, vriendin en vertrouwelinge van Tess ontbreekt niet op het feest.
Maar wat deze niet weten is dat Tess nog meer gasten heeft uitgenodigd, waarvan ze weet dat deze alles op de kop kunnen zetten. Erg gewild zijn ze niet.
Het wordt uiteindelijk een zeer gevarieerd gezelschap waarvan de karakters dusdanig botsen dat het veertigjarig trouwfeest op een catastrofe dreigt uit te draaien.